Niskanen vuodesta 1953

Sanotaan, että maailma muuttuu Eskoseni …

Vanhempani Toini ja Esko Niskanen perustivat yrityksemme vuonna 1953 Äänekosken torin laidalle. Torin vierestä muutimme Säästöpankin taloon, sieltä Kauppataloon, josta monien laajennusten ja remonttien jälkeen Kauppakatu 6:een.
Kauppakatu kuudessa toimimme aina vuoteen 2016, jolloin syksyllä siirryimme nykyisiin tiloihimme kauppakeskus Koskikeskukseen. Koskikeskus sijaitsee keskeisellä paikalla Äänekoskella, osoitteessa Kauppakatu 11.

Alkuaikoina myimme radioita, kodinkoneita ja urheilutarvikkeita. Korjasimme polkupyöriä ja mopedeja, pian aloimme tehdä myös sähköasennuksia. Periaatteessa tuotevalikoimamme on pysynyt noista päivistä lähes ennallaan, muoti ja tekniikka ovat tosin kehittyneet aika tavalla. Aivan kuten tuolloinkin, seuraamme aikaamme ja pyrimme myymään asiantuntemuksella viimeisintä tekniikkaa olevia laitteita sekä tavaroita. Vaikka mallit ja tekniikat muuttuvat, perusarvomme eivät. Pitkäaikaiset, meihin luottavat asiakkaamme ovat toimintamme perusta. Haluamme aina palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, perinteitä kunnioittaen.

Olemme voineet tarjota vakituisen työpaikan lähes kolmellekymmenelle ihmiselle. Vuosittain kymmeniä nuoria on tutustumassa työelämään tai työharjoittelussa yrityksessämme.
Kiitämme teitä luottamuksestanne ja toivotamme teidät tervetulleiksi edelleenkin asioimaan kanssamme.

Terveisin, Timo Niskanen
toisen polven kauppias


Kuvat kertovat