Palvelut

Power Äänekoski kodintekniikka

Kuulumme Power-kodintekniikkaketjuun ja noudatamme Powerin konseptia, jonka keskiönä ovat halvat hinnat ja hyvä palvelu. Myytävien tuotteiden hinnat päivittyvät 24/7 hintarobotin toimesta ja meillä on sama hinta kuin muissakin Suomen Powereissa ja Powerin nettikaupassa. Tarkista tuotteen saatavuus myös myymälästämme 0207 189 801.

Kesport Niskanen urheilu

Oikein valitut asusteet ja välineet tekevät liikuntaharrastuksesta entistäkin miellyttävämpää. Meiltä löydät lähes kaiken tarvitsemasi niin sisä- kuin ulkoliikuntalajeihin. Valikoimiimme kuuluvat myös laadukkaat vapaa-ajan asusteet sekä jalkineet, myös perheen pienimmille. Teemme yhteistyötä useiden paikkakuntamme urheiluseurojen kanssa. Kysy rohkeasti tarjousta esim. seura-asuista.
Metsästysosastomme on maakunnan parhaita. Liikkeessämme on jatkuvasti hyvä valikoima sekä uusia että käytettyjä aseita ja metsästystarvikkeita. 

Metsästys/Kalastus

Metsästäjän verkkokauppa – uudet/käytetyt aseet sekä metsästystarvikkeet. Tarjoamme tunnettujen asevalmistajien uudet ja käytetyt aseetkiväärit ja haulikot sekä pienoiskiväärit. Valikoimissamme myös muut asetarvikkeetmetsästystarvikkeetretkeilytarvikkeet sekä puukot ja veitset riistankäsittelyyn. Uusien aseiden lisäksi myynnissä on hyväkuntoisia käytettyjä aseita, joiden valikoima vaihtelee jatkuvasti. Kaikkia käytetyttyjä aseita emme aina ehdi päivittämään kauppaan asti, joten kannattaa kysyä suoraan etsimääsi tuotetta.

Sähkö Niskanen

Sähköasennuksia niin omakoti- ja kerrostaloihin kuin liikerakennuksiinkin. Myös ATK-verkkojen asennuksia. Monipuolinen ja edullinen sähkötarvikemyymälä palvelee omakotirakentajaa ja remonttimiestä. Eurosolar-aurinkosähköjärjestelmien myynti ja asennus kuuluvat toimenkuvaamme ja meiltä saat sähköasentajan paikalle silloin, kun sovitaan. Puh: 020 7189805, toni.salonen@niskanen.fi

Venevuokraus

0
Ostoskorisi